Veiligheid & Privacy

XXclusive Sports is een exclusieve speler in de thuiswinkel markt en weet als geen ander dat zij zorgvuldig dient om te gaan met de gegevens die klanten aan haar verstrekken. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.

Wanneer u wenst dat XXclusive Sports uw gegevens verwijdert uit haar systeem of wijzigt, dan kunt u hiertoe een schriftelijk verzoek per brief of e-mail indienen.

Beveiligde transacties
Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en XXclusive Sports beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw internetbrowser. SSL wordt voornamelijk gebruikt voor iDEAL betalingen.

Privacy Policy
XXclusive Sports neemt uw privacy zeer serieus. De geheimhouding en bescherming van uw persoonlijke gegevens zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij weten het vertrouwen dat u in ons stelt te waarderen en zullen uiterste zorgvuldigheid betrachten om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. XXclusive Sports behandelt uw persoonlijke gegevens, verkregen uit mailinglijsten, orders en/of offertes strikt vertrouwelijk. Wij zullen uw e-mail adres, uw naam of andere persoonsgegevens nooit aan derden verkopen, verhuren of doorgeven. Ons doel is onze websites, webshops en ons informatieaanbod op uw individuele wensen en voorkeuren af te stemmen. Om dit doel te kunnen bereiken zijn uw gegevens en voorkeuren voor ons van groot belang en zullen ook uitsluitend voor dit doel gebruikt worden. Zoals bij de meeste websites gebruikelijk is verzamelen ook wij niet-persoonlijke gegevens over de bezoekers van onze websites, bijvoorbeeld de eerder bezochte pagina of de gebruikte browser-versie. Deze gegevens worden uitsluitend voor statistische doeleinden gebruikt en kunnen niet met u persoonlijk in verband worden gebracht.

Mocht u nog vragen hebben omtrent uw persoonlijke gegevens, neemt u dan alstublieft per e-mail contact met ons op. Tevens gebruikt XXclusive Sports uw gegevens niet voor andere commerciële doeleinden dan het informeren over onze diensten en het bekendmaken van nieuwe acties en aanbiedingen. Indien u bezwaar heeft tegen ontvangst van deze gegevens kunt u een e-mail sturen naar service@XXclusivesports.com 

Disclaimer
XXclusive Sports besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze webshop gepubliceerde data en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. XXclusive Sports, alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Deze webshop kan hyperlinks naar de websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker. XXclusive Sports wijst alle aansprakelijkheid voor de inhoud van voornoemde websites af.

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden kunt u terugvinden op
www.XXclusivesports.com